Rawat Kanser

Pihak kami membekalkan set rawatan alternatif bagi merawat pesakit kanser. Seperti diketahui ramai, vitamin B17 telah banyak membantu pesakit-pesakit kanser menangani penyakit kanser yang dihadapi. Walaubagaimanapun, dengan hanya mengambil vitamin B17 sahaja tidak cukup untuk membunuh sel-sel kanser yang cukup bijak berselindung didalam komuniti sel-sel didalam badan seseorang. Jesteru itu, set lengkap ini merupakan kombinasi yang terbaik untuk menghapuskan sel-sel kanser secara berterusan dengan izin dari Allah S.W.T. Set lengkap ini adalah seperti berikut:-

  1. BROMILIN ( EKSTRAK NENAS & BETIK ) – KAPSUL
  2. B17 AMIGDALIN ( EKSTRAK BIJI APRIKOT ) – KAPSUL
  3. B17 APRIKOT ( BIJI APRIKOT KISAR ) – KAPSUL
  4. GRAVIOLA ( EKSTRAK DURIAN BELANDA ) – KAPSUL
  5. SABAH SNAKE GRASS ( EKSTRAK DAUN BELALAI GAJAH ) – KAPSUL
  6. SODIUM BICARBONATE – SERBUK

empat ekstrak 4

Promosi dari 16/12/2013 hingga 18/12/2013. Bromilin, Amigdalin, Graviola dan Sabah Snake Grass + Sebotol Kapsul B17 Aprikot hanya RM600.00 sahaja. Harga biasa RM750

Kombinasi Amygdalin dan Biji Aprikot akan membekalkan vitamin B17 yang lebih tinggi bersama Graviola serta Sabah Snake Grass dan ianya merupakan kombinasi bersama Bromilin yang disyorkan untuk mereka yang melalui proses rawatan kanser.

1. Bromilin

Bromelain perlu diambil sebelum mengambil kapsul biji aprikot dan juga kapsul Amygdalin. Tujuannya untuk memecahkan selaput protin yang melekat di sel-sel kanser. B17 tidak mampu menyerang sel-sel kanser jika selaput protin terutamanya daripada haiwan (animal protein) melindungi sel-sel kanser.

2. Amygdalin (Ekstrak Biji Aprikot)

Amygdalin adalah ekstrak atau pati biji aprikot dalam bentuk serbuk tetapi telah dimasukkan kedalam kapsul. Tujuan ekstrak ni untuk mempercepatkan proses pengambilan B17, kandungan B17 di dalam Amygdalin adalah 10 kali ganda lebih banyak dari kandungan B17 dalam kapsul biji aprikot. Sebab kapsul biji aprikot mentah hanya mengandungi lebih kurang 3% vitamin B17, bayangkan berapa banyak kapsul biji aprikot mentah terpaksa diambil untuk cukup melawan sel-sel kanser.

3. Biji Aprikot

Kapsul biji aprikot mentah ini tetap perlu diambil walaupun sudah ambil Amygdalin bagi mengekalkan tahap keaslian kandungan enzim-enzim tertentu.

4. Graviola

Secara berkesan memilih sasaran dan membunuh sel jahat dari 12 jenis kanser yang berbeza, diantaranya kanser : Usus Besar, Payu Dara, Prostat, Paru-Paru dan Pankreas. Daya kerjanya 10,000 kali lebih kuat dalam memperlambatkan pertumbuhan sel kanser dibandingkan dengan Adriamycin dan Terapi Kemo yang biasa digunakan!

Tidak seperti terapi kimo, ekstrak buah ini secara selektif hanya memburu dan membunuh sel-sel jahat dan tidak membahayakan atau membunuh sel-sel yang sihat.

5. Sabah Snake Grass

Sabah Snake Grass mempunyai antioksidan yang tinggi untuk mengatasi sel-sel kanser dan mengekalkan sel-sel sihat dalam tubuh manusia. Khasiat daun tersebut mampu membantu mereka yang mempunyai masalah kesihatan seperti kanser, buah pinggang, radang prostat, kolesterol, tekanan darah tinggi, asid urik tinggi, diabetes, mengurangkan risiko salur darah tersumbat, membuang toksin dalam badan di samping mengurangkan keletihan.

Harga Pakej: KAMI CUBA MENAWARKAN HARGA TERBAIK UNTUK ANDA BAGI MERAWAT KANSER CARA ALTERNATIF

Sebarang pertanyaan harga yang ditawarkan boleh hubungi / WhatSapp  whatsapp 013 301 6699 atau email ke bestoneoffour@gmail.com

Atau anda boleh lihat set TAWARAN ISTIMEWA CEGAH, RAWAT KANSER & PENYAKIT KRONIK  yang kami tawarkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *